Strategische Toekomst Sessie’s

Ben jij, en is jou bedrijf klaar voor de toekomst? Om te gaan met de complexe – altijd veranderende – wereld om ons heen? Als Imagineer brainstorm ik graag met je mee om samen tot nieuwe inzichten te komen. Deze zetten we om in concrete actie-plannen voor een relevante toekomst!

Nieuwsgierig hoe? Lees Desidera haar ervaring:

‘Mijn eigen koers varen en navigeren naar de toekomst’ is waar ik naar op zoek was. Graag wilde ik weer gaan varen met passagiers. Mensen een unieke ervaring gaan bieden op het water met erVAAR Events. Dit idee had ik al een poos in mijn hoofd en heb nu de kans gekregen om deze droom daadwerkelijk te gaan verwezenlijken. Juist omdat ik het al een poos in mijn hoofd had was het des te lastiger om er iets concreets van te maken. Zo’n diversiteit aan hersenspinsels hadden zich er de afgelopen jaren opgehoopt in mijn hoofd, dat ik als eerste op zoek ben gegaan met Simone naar focus en de juiste vormgeving. Waar begin je? Wat pak je als eerste op? Welke stappen neem je eerst?
Dankzij de strategische toekomst-sessie’s met Simone ben ik echt kapitein geworden van mijn eigen schip. En sta ik nu trots aan het roer van mijn nieuwe online Platform waar schepen kunnen aanmeren en passagiers kunnen opstappen voor een feestje op het water.

Dank je wel Simone voor de super samenwerking. Erg fijn vond ik vooral de diepgang, snelheid en kwaliteit. Keer op keer had ik het gevoel dat er weer puzzelstukjes op zijn plek vielen. Zo’n fijn gevoel dat het totaal plaatje nu klopt!’

Mei 2018